Φαγητό

Στο εστιατόριό μας μπορείτε να γευτείτε τις νησιώτικες συνταγές μας με τη φροντίδα της κας Σταυρούλας, της ιδιοκτήτριας, που μέλημά της είναι η διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών της Μήλου.

Κατά διαστήματα λαβείνουν μέρος σεμινάρια μαγειρικής στο ξενοδοχείο μας με αποκορύφωση το τελευταίο σεμινάριο που έλαβε μέρος στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2012, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Σεμινάρια μαγειρικής από την Σταυρούλα

Η ελληνική κουζίνα γνήσια εκπρόσωπος της μεσογειακής διατροφής χρησιμοποιεί απλά υλικά τα οποία μετατρέπει σε νόστιμα και θρεπτικά πιάτα.

Η Σταυρούλα χρόνια μαγείρισσα και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου που λειτουργούσε στο Απόλλων θα σας μεταδώσει τις γνώσεις της και την αγάπη της για την μαγειρική με τρόπο απλό και ευχάριστο.

Χρησιμοποιώντας υλικά από την Μήλο (τυρί, κρέας, αυγά, ελιές, κάπαρη κλπ) θα ετοιμάσουμε μαζί ελληνικά πιάτα και γλυκά τα οποία στη συνέχεια θα γευτείτε με ντόπιο κρασί.

Τα μαθήματα θα γίνονται από 15 Σεπτέμβρη έως 13 Οκτώβρη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και το φαγητό που θα ετοιμάσετε μπορείτε να το γευτείτε ΔΩΡΕΑΝ το μεσημέρι ή το βράδυ της ίδιας ημέρας ανάλογα με το πρόγραμμά σας.

Τα σεμινάρια και το γεύμα ή το δείπνο τις ημέρες των σεμιναρίων είναι δωρεάν για όλους όσους διαμένουν στο Απόλλων για πάνω από 6 νύχτες (από Κυριακή έως Σάββατο).